Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saruhanlı’ya bağlı Mütevelli ve Koldere Mahalleleri arasında kalan yolda sıcak asfalt çalışması başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kemiklidere Mahallesinin mezarlık yolunda da bin metrekarelik kilit parke taşı döşemesine başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalıların daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlaması için başlattığı asfalt hamlesinin yanı sıra, mahalle meydanları ve mezarlık yollarında da gerçekleştirdiği kilit parke döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’ya bağlı Mütevelli ve Koldere Mahalleleri arasındaki yolda asfalt çalışması başlattı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yolun vatandaşlar ve ticari araçların yoğun olarak kullandığı grup mahalle yolu olduğunu belirtti. Yolda genişletme çalışması ile birlikte 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının da yapıldığını aktaran Gençoğlu, 2016 yılında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na ayrılan en büyük kaynağın asfalt ve yol yatırımı olduğunu söyleyerek çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğinin bilgisini verdi.

KEMİKLİDERE’YE BİN METREKARELİK PARKE TAŞI

Mütevelli ile Koldere Mahalleleri arasındaki asfalt çalışmasının yanı sıra Kemiklidere Mahallesinde de kilit parke taşı çalışmasının yürütüldüğünü dile getiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Mahallemizin mezarlık yolunda bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması başlatıldı. Özellikle kış aylarında yağışların etkisiyle mezarlıklara ziyaretler zorlaşıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, vatandaşlarımızın ebediyete intikal etmiş yakınlarını hava ve yol şartlarından bağımsız olarak istedikleri zaman ziyaret edebilmelerini sağlamamızı istedi. Bu noktada çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim