Başkan Yaralı, Adiloba – Kepenekli arasında Kocayokuş ve Pirenlik mevkilerinde, yedek 12 sulama kanalı kıyısındaki yolda sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç’in de hazır bulunduğu bölgede bir açıklama yapan Yaralı, 2016 yılı asfalt sezonunu açtıklarını kaydetti.
Bu kapsamda ilçeye bağlı mahallelerdeki yolların bakım çalışmalarına başladıklarını dile getiren Yaralı, öncelikli olarak Adiloba – Kepenekli arasındaki toprak yola asfalt attıklarını belirterek şöyle dedi;
“Hayırlısıyla 2016 yılı asfalt sezonumuz açtık. İlk olarak Adiloba – Kepenekli arasında kalan, Çakmaklı ile Taşdibi mahallelerinin de kullanabileceği bin 400 metre mesafesindeki toprak yola sıcak asfalt attık. Yaz mevsiminde ihtiyaç duyulan mahallelerimizde asfalt ve taş kaplama çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımız büyük hizmetler alıyor. Belirli bir plan dahilinde çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Çalışmalarımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”
 
Yaz sezonunda yoğun bir çalışma içine girdiklerini ifade eden Yaralı, vatandaşların hayal ettiği hizmetleri birer birer hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim