Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016 yılı asfalt sezonunun devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmalarının Dilek mahallesinde sürdürüldüğünü söyledi.
 
Bu yaz ilçe merkezi ve mahallelerde acil ihtiyaç duyulan yollara sıcak asfalt attıklarını ifade eden Yaralı, toplamda 2 bin 700 ton asfalt attıklarını kaydederek şu bilgileri verdi;
 
“Bu yıl ki asfalt sezonumuza Adiloba – Kepenekli arasında yedek 12 sulama kanalı kıyısındaki yolda başladık. Daha sonra ilçe merkezi ve Hacırahmanlı mahallemizde asfalt çalışmamız oldu. Asfalt çalışmalarımız şu an Dilek mahallemizde devam ediyor. Yaz mevsiminde ihtiyaç duyulan mahallelerimizde asfalt ve taş kaplama çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımız büyük hizmetler alıyor. Belirli bir plan dahilinde çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum.”
 
Yaz sezonunda yoğun bir çalışma içine girdiklerini ifade eden Yaralı,
özellikleAdiloba ile Kepenekli mahallesi arasındaki toprak yola attıkları sıcak asfalt çalışmasının bu güzergahta bulunan mahallelerin ulaşımını rahatlattığını belirtti.
 

 
Editör: TE Bilişim