Manisa’nın tarımsal potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla üreticiye yönelik desteklerine hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöllü üreticiye 392 adet zeytin fidanı dağıttı. Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal desteklerinin önemli olduğunu ifade eden üreticiler de destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Her anlamda tek destek büyükşehirden

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca ilçemizde 12 vatandaşımız için sera yapım çalışmaları da devam ediyor. Proje kapsamında geçtiğimiz günlerde yine 12 vatandaşımıza yüzde 75’i hibe olmak üzere 1134 adet ceviz fidanı dağıtımı yapılmıştı. Şimdi de aynı kapsamda 3 vatandaşımıza 392 adet zeytin fidanını teslim ettik. Çiftçilerimize sağladığı destekten dolayı çiftçilerimiz adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Amaçlarının tarımsal kalkınmayı sağlamak olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Tarımsal kalkınmaya desteklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 17 ilçemizde başlattığımız fidan desteğini Sarıgöl ilçemizde de hayata geçirdik. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, ürünlerinin bereketli olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile ile tüm Sarıgöllü üreticilerimize ve hemşerilerime sevgi ve selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Kaynak: iha