AK Parti’nin 5 Manisa Milletvekili Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde seçmenleriyle teşekkür buluşması gerçekleştirdi.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Recai Berber, Murat Baybatur ve İsmail Bilen Sarıgöl’de seçmenleriyle buluştu. Sarıgöl İlçe AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy tarafından karşılanan milletvekillerine AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan da eşlik etti. Sarıgöl’de kendilerini karşılayan partililere seçmenen AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, "7 Haziaran seçimlerinde koalisyon denildi ama olmadı. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlarımız tek başına güvenli bir iktidar istedi. Bize verdi. Biz de üzerimize ne düşüyorsa Manisa için birlikte olacağız. Her hizmetin gelmesini sağlayacağız" dedi.

"İLK 100 GÜNDE ASGARİ ÜCRET KONUŞULACAK"

Teşekkür konuşması yapana Manisa AK Parti Milletvekili ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber ise "Bizler seçimlerde ne vaat ettiksek yapmaya hazırız. Hatta çalışmalara bile başladık. İlk yüz gün içinde emeklilerin maaşları, polislerimize vaat edilen zamlar, taşeron işçilerin durumları, asgari ücretin artması gibi konular üzerinde duralarak hayata geçirilecek" dedi. Recai Berber konuşmasında çiftçilere bu yıl Manisa’da yaşanan zarardan dolayı 240 milyon lira TARSİM ödemesini yaptıklarını belirterek, "Manisa ili TARSİM’i çok seviyor. Her geçen yıl arttış olmakta. Bakınız zarar ödemesinden aldıkları para ürün bedelinden fazla. Manisa’da TARSİM için çiftçilerden 40 milyon lira, devletin karşıladığı 50 milyon lira toplam 90 milyon ama dağıtılan para 240 milyon lira" diye konuştu.

"ELİNE SİAH ALANIN GÖK KUBBEYİ BAŞINA YIKACAĞIZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Sarıgöllü seçmenlerine yaptığı teşekkür konuşmasında, "Kim elini silah alırda bilsinler ki gök kubbeyi başlarını yıkacağız. 7 Haziran seçimlerinde Kılıçtaroğlu’na gittik uzlaşma sağlanamadı. Ardından Devlet Bahçeyi gittik. Devlet Bahçeli de ’Hayır da, hayır’ dedi. Bahçeli’ye altın tabakta sunulan imkanlara da ’Hayır’ dedi. Böyle olunca 1 Kasım seçimlerinde MHP tabanı sandıkta bize oy verdi. CHP’den BP’den hatta HDP’den bize oy geldi. Çünkü vatandaş istikrar istiyordu. Demirel altı kez gitti, yedi kez geldi. Demirel’e, Menderes’e ,Özal’a yapılanlar Recep Tayyip Erdoğan’a da yapılmaya çalışıldı. Ancak Recep Tayyip Erdoğan karşılarında dik durmayı çalışarak dokuz seçimi kazandı. Şimdi bu bayrağı Başbakanı Ahmet Davutoğlu ele alarak devam etmektedir. Milletimiz artık kaos istemiyor. Huzur içinde yaşamak istiyor. Bakınız bizler seçimlerde vaat edilenleri ilk yüz gün içinde hayata geçirmek için çalışmakatyız. Ülkemizde 10 milyon emeklimiz var bunlara da zam yapılacak. Kadın girişimcilere de iş yeri açmaları için 250 bin lira yardım yapılmakta." dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti konvoyu araçla Sarıgöl’de tur attı. Konvoyun Alaşehir, Salihli, Ahmetli, Turgutlu ve Şehzadeler ilçelerine de ziyaret ederek teşekkür turu atacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim