Her yıl üzüm bağına itina ile baktığını ve kaliteli üzüm yetiştirmek için gayret ettiğini kaydeden İsmail Bağçıvan, bağında çalışmaya girerken gönül rahatlılığı ve zevkle çalışma imkanı bulduğunu belirterek, "Üzümlerimi güzel bir şekilde yetiştirmek için bağımın görselliğine de önem vermekteyim. Bu nedenle üzüm bağımın her sırasının başına çeşitli çiçeklerden diktim. Çiçekler renk renk olmaya başladı. İnsanın gönlü açılıyor. Hatta üzüm salkımları sarı rengi aldığında gönlüm daha huzur içinde oluyor. Üzüm bağındaki rengarenk çiçekler ve üzümlerin ahengi yoldan geçenlerin de ilgisini çekiyor." dedi.
Düzenli olarak üzüm yetiştirdiğini dile getiren Bağçıvan, ilçede üzüm festivalinde yapılan yarışmada ova üzümcülüğü dalında birincilik kazandığını ve çeşitli hediyeler aldığını da sözlerine ekledi.

Sarıgöl Ovası örtü altında
Bu arada Sarıgöl Ovasında 2016 yılı için üzüm bağlarının yüzde 80'inin koruma amaçlı olarak örtü altına alındığı bildirildi. Sarıgöl Ovasını adeta beyaza bürüyen örtü çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim