Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde yapımına devam ettiği Siteler Parkı’ndaki yapım çalışmalarında sona gelindi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçarslan, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürü Murat İnci ve peyzaj mimarı Seçil Kartal Eren yapımında sona gelinen Siteler Parkını inceledi. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürü Murat İnci, teknik detayların tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmalarına başlanacağını belirtti.
Sarıgöl sosyal alanına kavuşuyor
Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik hizmet alanına sahip olan Siteler Parkı’nın daha güzel bir görünüme kavuşması için Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ayrıntılar projelendirildi. Parkta; 65 metrekarelik kafeterya, 155 metrekarelik çocuk oyun alanı, 300 metre yürüyüş yolu, 800 metrekarelik yeşil alan ve 12 adet oturma bankı yer alacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede en güzel hizmetleri hayata geçirmeyi amaçladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Siteler Parkı’nda gerçekleştirilen çalışmalarda yavaş yavaş sona geliyoruz. Siteler Parkı, bölge sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alana dönüşecek. Modern oyun alanlarında ilçedeki çocuklarımız keyifli vakit geçirecek, yürüyüş yolunda Sarıgöllü vatandaşlarımız sporunu yapabilecek, kafeterya ve oturma banklarında aileleriyle zaman geçirebilecek.” diye konuştu.
Kaynak: iha