Sarıgöl ilçesinde atıl ve bakımsız bir görünümdeki Siteler Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik park, Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak modern kafeterya, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, yeşil alanlar ve oturma banklarıyla ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçireceği bir alana dönüşüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl ilçesi Siteler Parkı’nda yeni bir sosyal alan inşa ediyor. Siteler Mahallesi, Alaşehir Caddesi üzerinde bulunan Siteler Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alana dönüşüyor.

TÜM AYRINTILAR DÜŞÜNÜLDÜ

Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik hizmet alanına sahip olan Siteler Parkı’nın daha güzel bir görünüme kavuşması için Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ayrıntılar düşünüldü. Şuan bakımsız bir görünümde bulunun park, kazandırılacak olan 65 metrekarelik kafeterya, 155 metrekarelik çocuk oyun alanı, 300 metre yürüyüş yolu, 800 metrekarelik yeşil alan ve 12 adet oturma bankı ile baştan aşağı yenilecek.

SARIGÖLLÜLER KEYİFLE VAKİT GEÇİRECEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede en güzel hizmetleri hayata geçirmeyi amaçladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Siteler Parkı gerçekleştirilecek çalışmanın ardından bölge sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alana dönüşecek. Modern yeni çocuk oyun alanlarında ilçedeki çocuklarımız keyifli vakit geçirecek, yürüyüş yolunda Sarıgöllü vatandaşlarımız sporunu yapabilecek, kafeterya ve oturma banklarında aileleriyle zaman geçirebilecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim