Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Manisa’nın tamamına hizmet götürecek projelerin hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine kazandıracağı meydan projesi için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Sarıgöl merkezine yapılacak olan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne devri noktasında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Konak Mahallesi’ndeki 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz devri noktasında Sarıgöl Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerekli izinlerin alındığını hatırlatan İçöz, Manisa Büyükşehir Belediyesi adına tapu tescil işlemlerini gerçekleştirdi.

Sarıgöl’e hayırlı olsun

Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Sarıgöl’e ve Sarıgöllülere en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabası içinde olduklarını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, tapu tescil işlemlerinin Sarıgöl’e hayırlı olmasını diledi. Konak Mahallesi’ndeki 39 parselin Büyükşehir Belediyesi’ne devri için gerekli izinlerin hem Sarıgöl Belediye Meclisi’nde, hem de Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alındığını belirten Selçuk, ilçe merkezine güzel bir meydan düzenlemesi yapılacağını ifade etti.

Şehirler meydanlarıyla anılır

Manisa merkezinde geçtiğimiz hizmet döneminde ortaya koydukları güzel hizmetleri il geneline yaymanın çabası içinde olduklarını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Şehirler meydanlarıyla anılır düşüncesiyle Sarıgöl ilçemizin merkezine de güzel bir meydan projesi hazırladık. Bu kapsamda ilgili daire başkanlığımız Büyükşehir Belediyemize bedelsiz devri gerçekleşen 39 parselin tapu tescil işlemlerini gerçekleştirdi. İlçemize ve hemşerilerimize güzel bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduk” dedi.

Editör: TE Bilişim