Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarım Komisyonu, Kent Ekonomisi ve Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonu Sarıgöl’de tarımın çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili toplantısı Sarıgöl Belediyesi’nde gerçekleştirdi.

Sarıgöl Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarım Komisyonu ve Kent Ekonomisi Komisyon üyeleri, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yusuf Tüfekçi, Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası Müdürü Mehmet Toy katıldı.

Sarıgöl’ün tarımsal ve kent ekonomisinde karşılaştıkları zorlukların masaya yatırıldığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Sarıgöl’de ekonomi denince ilk akla gelen üzümdür. Üzümü daha iyi değerlendirmek, pazarlar aramak, üzümü tanıtmak gibi konular ele alındı. Bu arada ilçe esnaflarının sorunları buna bağlı olarak unutulmaya yüz tutan sanatların unutulmaması için de teşvikler verilmesi konuları görüşüldü." dedi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, toplantı sonunda toplantıya katılan katılımcılara taze üzüm, salamuralık taze yaprak ikramı etti. Mimar Sinan Parkı’nda yeni yaptırılan Çocuk Kulübü ve Belediye kafeteryasında misafirlerini ağırladı ve bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim