Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ekibinin önemli isimlerinden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önceki gün Sarıgöl belediye başkanı, ülkü ocakları ve MHP ilçe başkanını ziyaret etti. Ülkü Ocakları’nda gençlerle sohbet eden Eryılmaz, gençliğinin önemine vurgu yaptı. Karşılıklı soru cevap eşliğinde geçen toplantıda gençlerin sorunları için elinden geleni yapacağını ifade eden Eryılmaz, gençlere okumaktan ve araştırmaktan asla vazgeçmemeleri konusunda önerilerde bulundu. Ülkü Ocakları ziyaretini sonlandıran Eryılmaz, daha sonra Sarıgöl MHP İlçe Başkanı Ali Çakır ile görüştü. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ilçe kongresinde başkan seçilen Ali Çakır’ı tebrik eden Hasan Eryılmaz, teşkilatçılığın önemine vurgu yaptı. İl ve ilçe teşkilatlarıyla bir bütün olarak 2015 seçimlerine hazırlanacaklarını belirten Eryılmaz, “MHP’deki parti içi demokrasi diğer partilere örnek olmuştur. Büyük bir demokrasi örneği göstererek yapılmış olan kongreler bize 2015 yılı seçimlerinin de sinyalini vermiştir. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareketi önce Manisa’da sonra da Türkiye’de birinci parti yapacağız.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖVGÜLER

Son olarak Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ziyaret eden Hasan Eryılmaz, Milliyetçi Hareket Partili bir belediyede yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Belediye Başkanı Necati Selçuk, Hasan Eryılmaz’a övgü dolu sözlerde bulundu. Eryılmaz’ın genç ve başarılı olmasının yanında tecrübesiyle de göz doldurduğunu ifade eden Başkan Necati Selçuk, “Hasan Eryılmaz ismi Manisa için gerçekten çok önemlidir. Kendisi büyükşehir belediyesinde yer aldığı görevlerde bizlerin sorunlarının çözümü noktasında büyük çabalar sarf etti. Bir belediye başkanı için en önemli olan şey çözümlerde çabuk ulaşabilmektir. İşe biz de tam bu noktada Hasan Eryılmaz’a çok çabuk ulaşabiliyorduk. Bu konuda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Önceki görevlerinde gösterdiği başarıyı çıktığı bu yolda da göstereceğinden hiç şüphem yoktur.” dedi.

“MİLLET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Düşüncelerinden dolayı başkan Necati Selçuk’a teşekkür eden Eryılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile ilçeleri karış karış gezdik. Bu anlamda 17 ilçesiyle Manisa’nın ihtiyaçlarını yakından biliyoruz. Başkan Ergün’le ilçe ayrımı yapmadan Manisa için önemli hizmetlere imza attık. Şimdi de yine Manisa sevdası için milletvekili aday adaylığımızı açıkladık. Yine millet için yola çıktık. Necati başkanımızda böyle bir izlenim bırakmak bizim için gerçekten çok önemlidir. Nasip olur da çıktığımız bu yolda bize görev verilirse yine aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim