Sarıgöl Ziraat Odası ile Alaşehir Finansbank Şubesi arasında protokol imzalandı.
Sarıgöl Ziraat Odası toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Alaşehir Finansbank Şube Müdürü Fevzi Akyol, Finansbank Ege Bölge Tarım Bankacılığı Bölge Yönetmeni Asil Mencik, Finansbank Alaşehir Şubesi Tarım Bankacılığı Portföy Yönetmeni Kamil Turhan katıldı.
Çiftçilerin yararına kullanılacak destek kredileri için açıklama yapan Sarıgöl Ziraat Odası başkanı Ali İhsan Ülgen ’’Çiftçilerimizin hasat zamanına kadar yapacakları masrafları karşılayacak olan protokol imzaladık. 12 bin üyemiz bulunuyor. Çiftçilerimiz İlçe tarım Müdürlüğü’nden alacakları belge ile müracaat edecekler ve hasat sonunda ödemesi yapılabilecek kredileri alabilecekler.’’ dedi.
Alaşehir Finansbank Şube Müdürü Fevzi Akyol da yaptığı açıklamada ’’İmzaladığımız protokol sayesinde çiftçilerime mahsul sonuna kadar kredi veriyoruz. Çiftçilerimiz aldığı kredileri zamanından önce de kullandıkları kredi kadar düşük faiz ödeyecek. Mahsul sonun da ödeme yapabilecek.’’ dedi. Müdür Fevzi Akyol sözlerini şöyle devam etti:
"Finansbank Tarımsal Bankacılık hizmetleri kapsamında geliştirilen yatırım kredileri, yeni tarımsal yatırımlar yapmak, mevcut yatırımınızı geliştirmek ya da modernize etmek için gerekli olan finans desteği sağlar. 84 aya kadar vade imkanı ve ödeme dönemlerini sizin belirleyeceğiniz kredilerle tarım ve hayvancılık alanındaki yatırımlarınızı kolaylıkla yönetebilirsiniz.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim