SARIGÖL ZİRAAT ODASI'NDAN EĞİTİME DESTEK

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali Kaya ve yönetim kurulunun ortaklaşa aldığı kararla ilçede yapılacak olan Anadolu Öğretmen Lisesi ve öğrenci yurdu için 50 bin TL bağış için tören düzenlendi.

Sarıgöl Ziraat Odası'nda düzenlenen törene Kaymakam Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Şeref Doğramacı, İlçe Müftüsü Oğuz Metin ile ziraat odası yönetim kurulu hazır bulundu. Törende konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Ali Kaya, ''İlçemizde yapılacak olan Anadolu Öğretmen Lisesi ve öğrenci yurdu için sivil toplumlarında elini taşın altına koymaları gerek. Biz kurum olarak karar aldık ve okul yapı için 50 bin TL yardımda bulunduk. Bu yardımlarımız devam edecektir. Sarıgöl'de böylesine geniş kapsamlı çalışmanın yapılması ilçe yöneticimizin gayretleriyle olmaktadır. Çalışma içinde olanları kutluyorum'' dedi. 50 bin TL tutarındaki bağış çekini Ziraat Odası Başkanı Ali Kaya'nın elinden alan Kaymakam Uslu, ''Ziraat Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin almış olduğu karar diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil etmelidir. Çeki Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak teslim aldım. Kendilerini kutluyorum. Şu ana kadar 615 bin TL yardım toplandı. Dün ilçemiz halkından yaşlı bir amca olan Yılmaz Aydın'da gönüllü olarak 40 bin TL, bağışta bulundu gururlandım'' dedi.
Tören sırasında okul yaptırmak için çalışmalarda bulunan Kaymakam Uslu'ya, Belediye Başkanı Ömer Karcı'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Şeref Doğramacı'ya ve müftü Oğuz Metin'e Ziraat Odası Başkanı Ali Kaya tarafından plaket verildi.

Editör: TE Bilişim