Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu müzikseverlere 14’üncü konserini vermek için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecek Türk Sanat Müziği (TSM)Konserinin 7 Ocak Perşembe günü yapılacağını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Semih Oğan’ın şefliğinde ve koro Müdürlüğünü Mehmet Özeren’in üstlendiği Türk Sanat Müziği Korosu’nun sunuculuğunu Reşat İlter yapacak. Böyle bir etkinliği tekrar düzenlemekten dolayı mutluyum. Bu sene 14’üncüsü düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu, kadın ve erkek sesler olmak üzere 26 solist, 12 kişilik saz ekibiyle birlikte toplamda 38 kişinin birlikteliği ile oluşturuldu. Bu güzel ekip, yıllardır dillerden düşmeyen 23 eseri seslendirecek. Konserimize tüm halkımız davetlidir. Halkımızın orada bulunması bizi onurlandıracak." dedi.

Başkan Selçuk, 7 Ocak Perşembe günü, saat 19.30’da Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak olan konserin ücretsiz ve tüm vatandaşlara açık olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim