Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca Dadağlı Mahallesinde yapılacak olan düğün salonunun temeli atıldı.

Dadağlı Mahallesi sakinlerinden Metin Nişancı’nın bağışladığı 5 dekarlık arazi üzerine yapılacak olan düğün salonu temel atma törenine hayırsever Metin Nişancı, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Başkan Yardımcısı İsmail Polat, Meclis Üyeleri Naciye Gürlek, Mehmet Kelleci, Ahmet Uysal, Ömer Eskici, Metin Bilici, Mehmet Akbay, Mehmet Karagöz ve Dadağlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktürk ile Hamza Sözer katıldı.


Belediye Başkanı Necati Selçuk, arsa bağışında bulunan Metin Nişancı’ya teşekkür ederek, Dadağlı Mahallesi de dahil olmak üzere her köye hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Selçuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e, Fen İşleri Dairesi Başkanlığına ve düğün salonunun yapımında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti.


Dadağlı Mahallesinde yapılacak olan düğün salonunun yaklaşık 850 metrekarelik alan üzerine 744 metrekaresi kapalı düğün salonu olarak yapılacağı açıklandı.

Editör: TE Bilişim