Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi sakinlerinin talep ettiği Çanakkale Şehitliği gezisi Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından yerine getirildi.

Geçtiğimiz haftalarda Sarıgöl Dadağlı Mahallesi sakinlerinden 45 yaş üzeri 25 kişinin Çanakkale Şehitliğini ziyaret etme isteklerini ilettikleri Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirdi.

Dadağlı Mahallesi sakinlerinin isteklerini olumlu karşılayan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, belediyeye ait halk otobüsü ile yaşları 45’in üzerinde olan 25 kişiye Çanakkale’yi ziyaret etmeleri için, gece uğurladı. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, “Vatandaşlarımın Çanakkale’ye ziyaret etme talepleri beni çok duygulandırdı. Kayıtsız kalmadım ve 25 mahalle sakinini Çanakkale Şehitliğine görmeleri için yardımcı oldum. Kafilenin Çanakkale’yi daha iyi tanımaları içinde Çanakkale’den bir de rehberle bağlantı kurarak kafilemizin gezerek bilgilenmelerini de sağladık. Bu tür talepler olunca yardımcı olmaktayız." dedi.

Editör: TE Bilişim