Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede birbirinden güzel hizmetleri hayata geçirerek vatandaşları sevindirmeye devam ediyor.
Köy olduğu dönemlerde yıllar boyu yolların yapılmamasından dolayı mağdur olan Özpınarlılar, Büyükşehirle yepyeni yollara kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Özpınar Mahallesi’nin yollarına kilit parke taş döşeniyor. 5 bin metrekare kilitparke ve bin metre bordürün döşendiği anayolun yanı sıra okul yolu ve diğer sokaklarda çalışmalar devam ediyor. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ozan Sezen, Özpınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen kilit parke taş döşeme çalışmasını yerinde inceledi. Mahalle halkıyla sohbet edilerek, vatandaşın istek ve taleplerini dinlendi.
Özpınar Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisamızın köyleri yıllar boyunca doğru düzgün hizmet alamamış. Ekiplerimiz, sürekli sahada incelemeler yapıyor ve eksiklikleri belirliyor. Mahallelerimizde maalesef ne bir yol ne de sosyal yaşam alanı var. Her şeyden yoksun kalmışlar. Yıllardır bu yollarda çamurdan yürüyememişler, toz topraktan nefes alamamışlar. Şimdi Sarıgöl Belediyemiz işbirliği ile yollarını yapıyoruz, yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Hayırlısı olsun” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim