İstanbul’da oynanan Galatasaray-Juventus maçında tanıştığı ve arkadaşlığını ilerlettiği gönüllü ressam Fatih Küçük, Sinan Gençelli’nin yaşadığı Sarıgöl’ün Dindarlı Mahallesindeki okulun duvarlarını renklendirdi.

HER ŞEY GALATASARAY-JUVENTUS MAÇINDA BAŞLADI

Sarıgöl’ün Dindarlı Mahallesinde yaşayan ve koyu bir Galatasaray taraftarı olan Sinan Gençelli (28), İstanbul’da oynanan Galatasaray-Juventus maçında tribünde ressam Fatih Küçük (29) ile tanıştığını belirterek, “Arkadaşlığımızı maç izlerken ilerlettik. Okullara gönüllü giderek resimler çizdiğini belirtti. Ben de yaşadığım mahalledeki okulumuza davet ettim. Geleceğinin sözünü verdi. Aradan bir zaman geçti ve beni arayıp Japonya’dan mahallemizdeki Ahmet Yoldaş İlköğretim Okuluna geldi. Evimizde bir hafta misafir ettik. Bu süre içinde okulun duvarlarına çeşitli figürler yaptı. Bundan da hiçbir ücret almadı. Okulumuz duvarları adeta görsel bir şölen yaşıyor.” dedi.

YEDİ ÜLKEDE 200 OKULDA RESİM ÇİZDİ

29 yaşındaki ressam Fatih Küçük, yedi ülkede gönüllü olarak 200’e aşkın okulda okul duvarlarına çocukların sevdiği ülkelerin masal kahramanlarının resimlerini çizdiğini ifade ederek, “The beatiful Word with art’ kampanyası ile yedi ülkede 200’den fazla okullarda çizim yaptım. Galatasaray-Juventus maçında tanıştığım arkadaşım Sinan Gençelli’nin daveti ile Sarıgöl’e gelerek, Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulunda da gönüllü olarak çizim yaptım. Buradan Belçika’ya gideceğim ve oradaki okullarda da çizimler yapacağım.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim