Sarıgöl’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç başkanlığında, ilçenin eğitim sorunları ve çözümleri bir toplantı yapıldı. Toplantıda muhtarlar, okul aile birliği başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, hayırseverler ve dernek başkanlarının katılarak Sarıgöl’ün eğitim sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Sarıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen "Sarıgöl’de Eğitim Seviyesine Yükseltme" ’konulu kahvaltılı toplantıya Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa kılıç, mahalle muhtarları, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Eroğlu, Hayırsever İşadamı Hüseyin Gümüşlü, Tahir Eryılmaz, katıldı.


Kahvaltıda bir açıklama yapan Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Sarıgöl’de eğitim seviyesinin daha yükseklere çıkması için her kesimin elini taşın altına koymasının yararlı olacağını belirterek, "Sarıgöl’de eğitim seviyesini daha ileri seviyeye çıkarmak için, birlikte çalışmamız gerekmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için eğitime gerekli desteği vermeliyiz. Sarıgöl’de eğitime verilen her türlü destek bizim için çok değerlidir. Eğitime destek veren hayırseverlerimize de teşekkür ederim. Eğitim sorunlarımıza el ele vererek birlikte çözüm sağlamalıyız." dedi.


Toplantıda ilçede birinci dönemin değerlendirilmesi yapılarak, ikinci dönem için yapılacak çalışmalar ve eksikliklerin giderilmesi gündeme getirildi. Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ve CHP İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz de söz alarak eğitim konusunda üzerlerine düşen görevleri severek yerine getireceklerini söz verdiler. Sarıgöllü Hayırsever İş adamı Hüseyin Gümüşlü ise şunları söyledi: "Bu memleket, bu ülke bizim. Eğitim çok önemli. Ben çok ülke gezdim. Oraların okulları çok güzel bizde neden olmasın bu nedenle elimizi birlikte taşın altına koyarak eğitim sorununu aşalım. Ben her zaman eğitime destek olmaya devam edeceğim."

Editör: TE Bilişim