Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, Sarıgöl’de yapılan eserlerin açılışını toplu olarak yaptı. Öğle Namazını Sarıgöl’de kılan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’un ev sahipliğini yaptığı açılış töreni öncesi Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, daire müdürleri ve muhtarların katıldığı öğle yemeğinin ardından Sarıgöl Mimar Sinan Parkında mehter takımı eşliğinde toplu açılış törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçede iki yılda verilen hizmetleri sırasıyla yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını dikkat çekerek, "İki yılda alt yapı hazırlığı oldu. Sahaya inmek için de elemanlar aldık. Şimdi işler yapılmaya başladı. Sarıgöl 17 ilçe içinde yıldızı parlayan ilçe olacak. Sarıgöl’e seçimlerde ne söz verdiysek hepsini hayata geçireceğiz." dedi.

MASKİ’Yİ KURDUK 4 BİN 700 KİŞİ ÇALIŞIYOR
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise yaptığı konuşmasında, "Böyle mutlu bir günle birlikte 18 Mart Çanakkale zaferinin 101. yılını kutluyoruz. Buradan şehitlerimize saygı ile anıyorum. Ankara’da peş peşe meydana gelen terör olaylarını kınıyorum. Ankara’da hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Bizler teröre en güzel cevabı birlik olarak vereceğiz. Birliğimizi kimse bozamaz. Manisa Büyükşehir olmadan bin 900 kişi çalışıyordu. MASKİ’yi kurduk, şimdi 4 bin 700 kişi çalışıyor. Manisa’da dev kadro oluşturduk. 17 ilçeye hizmet vermekteyiz. Gençlerimizin eğitimi için kahve köşelerinden kurtulmaları için MABEM kursları açtık 6 bin öğrenci yararlanmaktadır. Size söz veriyorum, büyük projeler için size Cengiz Ergün sözü veriyorum." diye konuştu.
Konuşmanın ardından sırasıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de düzenleyeceği etkinlikler kapsamında Mimar Sinan Çocuk Kulübü ve Parkı, Girne Caddesi, MABEM, Gıda Bankası ve Sarıgöl Belediyesi Fevzi Tekeş Parkı açılışları ile birlikte Siteler Parkı Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Sarıgöl’de coşkuyla karşılanan Cengiz Ergün törenlere katılanlara da teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim