Sarıgöl Devlet Hastanesi Bahçesinde çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Çevre düzenlemeleri kapsamında hastanenin hemen önünde bulunan, Sarıgöl Orman İşletmenin de onay verdiği ve çürüdüğü tespit edilen 4 adet çam ve palmiye ağacı da kesildi.

Kamu Hastaneler Birliği tarafından, Sarıgöl Devlet Hastanesi Bahçesinde çevre düzenleme çalışmalarını başlandığını belirten Sarıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman, "Hastanemiz bahçemizde bin 600 metrekarelik alanda betonarme otopark, 2 bin metrekarelik alan üzerinde ise peyzaj çalışmalarına başlandı. Çalışmalar yaklaşık olarak bir ay sürecek. Çalışmalarımız tamamlandığında hastanemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak." dedi.

Çalışmalar nedeniyle Hastane giriş kapısının bir süre kapalı olacağını belirten Opr. Dr. Mehmet Karaduman, "Hastalarımız bir süre personel girişi olan yerden giriş yapacaklar. Bu nedenle hasta yakınlarından çalışmalar nedeniyle anlayış bekliyoruz." diye konuştu.

Çalışmalar kapsamında bazı ağaçların kesildiği görülürken, kesilen ağaçların yaşam fonksiyonlarını tamamladığı ve çürümeye başladığı öğrenildi. Hastane binasının giriş kısmında yer alan ağaçların Orman İşletme müdürlüğünden onay alınarak kesildiği bildirildi.

Editör: TE Bilişim