Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl’de Bereketli, Çarşı, Dindarlı, Dutlukuyu, Hastane, Köprübaşı ve Siteler Camilerinde aydınlatma çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Sarıgöl’ün Bereketli, Çarşı, Dindarlı, Dutlukuyu, Hastane, Köprübaşı ve Siteler Camilerinde yapılan aydınlatma çalışmaları, bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan aydınlatma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan camiler Sarıgöl’e ayrı bir hava kattı.

Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte il genelinde yaygınlaştırılan cami aydınlatmalarının devam edeceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, camilerimize özel ilgi göstererek her açıdan destek oluyor. Led aydınlatmalarla donattığımız camilerimiz gece görünümüyle bölgeye farklı bir güzellik kattı. Yapılan aydınlatma çalışmalarının vatandaşlarımız nezdinde de kabul görmesi bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim