Sarıgöl Alemşahlı Mahalle Muhtarı ve Alemşahlı Mahallesi Güzelleştirme ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Ahmet Ur, mahallesine verdiği hizmetlerle adeta belediye başkanı gibi hizmet veriyor.

Alemşahlı Mahalle Muhtarı ve Alemşahlı Mahallesi Güzelleştirme ve Çevre Koruma Derneği Başkanı görevlerini başarıyla sürdüren Ahmet Ur, mahallesine ikinci köprü yaptırmaya başladığını belirterek, "Mahallemizin çevresinden geçmekte olan, Kocaçay üzerine geçtiğimiz gün içinde hayırseverlerimizin desteği ile 60 bin TL’ye köprü yaptırdık. İlk köprümüzün yüzde 60’ı hayırseverlerden karşılandı. Bu arada mahallemizde bulunan Aşık Deresi üzerine de ikinci köprüye yine hayırseverler ve Alemşahlı Mahallesi Güzelleştirme ve Çevre Koruma Derneğimizin katkıları ile yapımına başladık." dedi.

Mahalle halkı tarafından çalışmalarının devamlı olarak destek görmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Ur, "Yaşadığımız mahalleyi hizmet etmeyi kendime bir görev saydım. Mahallemi hizmetleri kazandırmak ben de çalışma hırsı vermekte. Ben, muhtar olarak ve dernek başkanı olarak hizmetlerimi mahalleme kazandırmak için gerekeni yapmaktayım." diye konuştu.

Ahmet Ur, mahallede faaliyet gösteren Güzelleştirme ve Çevre Koruma Derneği sayesinde bir çok hizmeti yapmakta olduklarını dile getirerek şunları söyledi: "Mahallemiz gençleri hafta bir gün çevre temizliği yapmaktadır. Hayırseverlerimizin desteği ile de köyümüze iki adet köprü kazandırdık. Bu arada İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla bin 200 adet ceviz dikimi yapıldı. Cevizlerin bakımlarına da derneğimiz yapacak. Cevizlerden elde edilen gelir de mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılacak. Derneğimiz mahallemiz içindeki ağaçlandırılan alana da tel örgü çekerek koruma altına aldı. Muhtarlık olarak da çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmaları için Spor-Toto Genel Müdürlüğü ile temasa geçirilerek halı saha kazandırılmasına sağladık."

Editör: TE Bilişim