Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, yeni yılı belediye personeli ile birlikte toplantı salonunda bir araya gelerek kutladı. Aynı zamanda doğum günü de yılbaşına denk gelen Başkan Selçuk’a personeli, sürpriz doğum günü pastası kesti

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, belediye personelinin yeni yılını kutladı. Başkan Selçuk, 2015 yılının kaybedilmiş ve boşa harcanmış bir yıl olarak hatırlanmayacağını belirterek, ’’Acısıyla tatlısıyla, yapmış olduğumuz çalışmalarla bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yıla girerken geçmiş yılların eksiklik ve aksaklıklarından ders alarak, hedef ve beklentileri gerçekçi bir bakış açısıyla belirlemek gerektiğini düşünüyorum. Hemşehrilerimizin mutluluğu için mesai arkadaşlarımla gece gündüz demeden, yoğun bir tempo içinde çalıştıktan sonra yeni bir yıla merhaba demenin gururu içindeyim. 2016’nın tüm Türkiye ve Sarıgölümüz için hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, hiçbir askerin şehit olmadığı, terörün kol gezmediği, güven ortamında yaşayabileceğimiz bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum." dedi.


NECATİ SELÇUK’TAN 2016 YILI MÜJDESİ


Başkan Necati Selçuk, 2015 yılında ilçe ve mahallelerde belediye tarafından yapılan hizmetlerden söz ederek, "2015 senesinde toplamda 75 bin metrekare kilit parke taşı döşedik. Mahallelere yapılan hizmetler devam edecek. Sarıgöl’e 2016 yılında 2 katlı pazaryeri, kafeteryalar, gençlik merkezi, Aşağı Koçaklar mahallesi yolunun asfaltlanması gibi birçok projeler hayata geçirileceğinin müjdesini veriyorum.’’ dedi. Başkan Selçuk, tüm belediye personelinin yeni yılını kutladı.

BAŞKAN SELÇUK’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Aynı zamanda doğum günü de yılbaşına denk gelen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a personeli de sürpriz bir doğum günü pastası kesti. Belediye personeli 40 yaşına giren Başkan Selçuk’un doğum gününü kutlayarak, sağlıklı uzun ömürlü günler dilediler. Pasta sürprizi üzerine duygulanan Başkan Selçuk, "Sizlere teşekkür ederim. Birlikte nice sağlıklı, mutlu ve nice yıllar geçirmemizi Cenabı Allah’tan niyaz ederim.’’ diyerek pastasından personeline ikram etti.

Editör: TE Bilişim