Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl’de yayınlanmakta olan yerel gazetelerin sahipleri ve ulusal gazetelerin Sarıgöl muhabirleri ile bir araya geldi.

Sarıgöl Belediyesi Mimar Sinan Parkı Kafeteryasında basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, belediyeye yeni basın birimi kurulduğunu belirterek, "Sarıgöl Belediyesinin çalışma alanları oldukça genişledi. Bu nedenle çalışmalarımızı halkımızı duyurmakta bir takım zorluklar oluyordu. Basın birimine deneyimli arkadaşlar alarak, basın mensuplarımıza anında çalışmalarımız gönderilecek. Böylece ilçemizin adı daha geniş kitlelere ulaşacak." dedi.

Başkan Selçuk, 21 aylık görev süresince yaptıklarını da basın temsilcileri ile paylaşarak, "Sarıgöl’ün daha güzel olması için çalışmalarımıza başladık. Girne, Söylemez ve Fatih Caddelerinde sıcak asfaltlama yapıldı. Işıklandırması, ağaçlandırılması, kaldırımların genişletilmesi yapılarak hizmete girdi. Bu çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de diğer ana caddelerimizde de olacak. Bu arada şubat ayında Sarıgöl Demokrasi Parkımızda yeni düzenlemeler yaparak, buranın adının da Süleyman Demirel Parkı olarak, Süleyman Demirel’in adını yaşatmak için değiştireceğiz. Çalışmalarımızın basında daha iyi yer alması için, siz basın temsilcisi arkadaşlarımdan destek bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim