Yürütülen sondaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından alınan su numune analizlerinin de uygun çıkmasıyla birlikte içme suyu şebeke çalışmalarında mutlu sona yaklaşıldı.

MASKİ’nin il genelinde ve mahallelerde durmaksızın yürüttüğü alt yapı çalışmalarından birinde daha mutlu sona yaklaşıldı. Sarıgöl ilçesi Şeyhdavutlar Mahallesi Kertil mevkiinde 50 yıldır devam eden içme suyu sıkıntısı MASKİ ekiplerince çözüldü. Saatte yaklaşık 10 ton su verecek olan 200 metre derinliğindeki içme suyu sondaj çalışmasının tamamlanmasının ardından, su numune analiz sonuçları da uygun çıktı.

En önemli sorunumuzu MASKİ çözdü”

Şeyhdavutlar Mahallesi Muhtarı Yaşar Gürsoy, yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren konuşmasında, “Mahallemize bağlı Kertil bölgemiz en az 50 yıldır susuz. Geçtiğimiz dönemlerde bununla ilgili müraacatlarımız olmuş, ancak sonuç alamamıştık. MASKİ sayesinde suyumuza kavuştuk. Mahalleli olarak çok mutluyuz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere, MASKİ Genel Müdürü Sayın Yakup Koç’a, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’na ve emeği geçen bütün personele mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 
Editör: TE Bilişim