YAŞAR COŞKUN İLÇE TURLARINA SALİHLİ’DEN BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun, ilçe ziyaretlerine Salihli’den başladı. Salihli Belediyesi ve Salihli MHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yaşar Coşkun, parti teşkilatından destek istedi. İlk olarak Salihli Belediyesi’ne giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun’u Başkan Zeki Kayda samimi bir şekilde karşıladı. Yaşar Coşkun’un yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Zeki Kayda; “ Sizin gibi bildiğimiz, güvendiğimiz ve inandığımız bir ismi aday adayı olarak görmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz “ dedi.

“BAŞARIYI YAKALAYACAK EKİBİ OLUŞTURMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun’u önceden tanıdığını ve sevdiğini söyledi. Sözlerine devam eden Başkan Zeki Kayda; “ Yaşar Coşkun Başkanımızı önceden beri tanıyorum. Çizgisi olan ve hayat boyu çizgisini başarılarla dolduran bir büyüğüm. Seçimler yaklaştıkça aday adayları sahaya iniyor. Benim görüşüm bu durumda başarıyı yakalayacak ekibi oluşturmak çok önemli. Yaşar Coşkun tecrübelerle dolu bir insan. Bizimle birlikte olmasından dolayı çok mutluyum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Başkan Zeki Kayda’nın sözlerine teşekkürlerini sunarak cevap veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun; “ Ben ve arkadaşlarım bir yola çıktık. 15 gün içerisinde gelişen olaylar sonucu aday olmaya karar verdik. Hedefimiz bugüne kadar olan bilgi ve birikimimizi halkımızı temsil ederek meclise taşımak. Hayırlı bir yola çıktığımızı düşünüyorum. Zeki Başkan’ın görevde olduğu süreçte yaptığı başarılı çalışmalar ortada. Salihli halkı tarafından takdir edildiğini biliyorum. Çıktığımız bu yolda söylediği güzel sözler ve samimi tavırları için çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun’un Salihli Belediyesi ziyareti sırasında Başkan Zeki Kayda’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca’da Yaşar Coşkun’a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek desteklerini belirttiler.

“HEPİMİZ EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Salihli Belediyesi ziyareti sonrası Salihli MHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yaşar Coşkun’u İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ ve yönetimi karşıladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Yaşar Coşkun; “ Teşkilatımız ile el ele verip birlikte çalışacağız. Bildiğim kadarıyla çok değerli bir ilçe teşkilatımız var. Çalınmadık kapı bırakmadan 7 Haziran seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız. Bende bir yola çıktım. Destekleriniz bekliyorum. Allah’ın izniyle hep birlikte iyi sonuçlar alacağız “dedi. Salihli MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Mesut Kızıltuğ ise; “ Yaşar Coşkun’u aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Biz teşkilat olarak her zaman olduğu gibi partimiz için çok çalışacağız. Yaşar Coşkun’un çıktığı bu yolda Allah yolunu açık etsin.. Biz teşkilat olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız.” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim