Salihli Belediyespor tarafından ilçedeki amatör spor kulüplerine gelir sağlamak amacıyla organize edilen birlik ve beraberlik gecesi Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 
Biletleri günler öncesinden tükenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Özbaş, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede sahne alan Üimt Besen de şarkılarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 2 saat boyunca sahnede kalan Besen, sevilen şarkılarını Salihlili hayranları için söyledi.
Gecede konuşan Salihli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Murat Erim “Salihli Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bu akşam burada bulunmamızdaki katkılarından dolayı hiçbir desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya da teşekkür ediyorum. Amacımız Salihli’de amatör sporun gelişmesi, amatör spor kulüplerine destek sağlamak. Bu doğrultuda artık belirli aralıklarla bu tür programlara imza atacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim