Türkiye’nin en büyük Motosiklet Kulübü Türk Chopper (TCMK), Salihli Temsilciliği oluşturuldu. Gökhan Ökkaya öncülüğünde oluşturulan Türk Chopper Salihli Temsilciliği’nin kuruluş yönetiminde ise Erol Ar, Erhan Bozkurt, Emre Yener, Yusuf Zurnacı, Ramazan Günal ve Mesut Çakal yer aldı.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü’nün Türkiye’de Türk Choppermk veya TCMK olarak adlandırıldığını ifade eden Türk Chopper Salihli Temsilcisi Gökhan Ökkaya, "TCMK, Custom, Cruiser ve Copper(CCC) motosiklet sürücülerinin en doğru bilgiye ulaşmaları, her türlü hava-yol şartlarında güvenli ve toplu sürüş etkinliklerini yapabilmeleri için oluşturulan, insanların eşit olarak toplandıkları yerdir. Motor hacim (cc) veya motosiklet marka kısıtlaması yoktur. Aramızda yer alabilmek için, A2 motosiklet ehliyetine sahip erkek adayların Custom, Cruiser, Chopper(CCC) motosiklete sahip olmaları şartı aranmaktadır” dedi.


Ökkaya açıklamasını şöyle tamamladı: "Tek felsefemiz olan ’Birlikteliğimiz gücümüzdür’ sloganı bizleri ’sevgi, saygı ve sadakat’ ile birbirimize bağlar."

Editör: TE Bilişim