Salihli’de yaşayan genç işadamlarından oluşan “A Takımı”, Salihli TSO’da yeni yönetimin göreve gelmesinden sonra, geçtiğimiz hafta ilk toplantısını yaptı. Yönetim Kurulu yeniden oluşturularak, kendi arasında görev dağılımına gitti. Ali Özdaş’ın Başkanlığa getirildiği Salihli TSO A Takımı’nda, Başkan Yardımcılıklarına Özer Özdemir ve Yasemin Güler seçildi.
A Takımı’nın Genel Sekreterliği’ne Yalım Şenkaya üstlenirken, Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı şöyle oldu: Yargı Özdoğan- Hukuk Danışmanı, Ali Yüksel- Basın Yayın Sorumlusu, Vasfi Çınar- Halkla İlişkiler, Mehmet Çelen- Eğitim Sorumlusu, Recep Bayraktar ve Şeref Topkaya- Organizasyon ve Gezi Sorumlusu, Şükrü Oral- Sayman, Dursun Cingöz, Can Sağır, Bekir Aydoğdu, Umut Can Keskiner ve Erhan Adıgüzel- Yönetim Kurulu Üyesi.
Gençlerin odaya dinamizm getirdiğini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, “A Takımı’ndan yeni projeler bekliyoruz. Odamızın dinamizmi onlar sayesinde bir kat daha artacaktır. Güzel sonuçlar alacağımıza ve kentin ekonomisine olumlu katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Birlikten güç doğacağını hep birlikte göreceğiz. A Takımı’ndan yeni dönemde, kişisel gelişim eğitimlerinin yanında, kariyer günleri, çeşitli seminerler, işyeri gezileri ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Salihli TSO A Takımı Başkanı Ali Özdaş, Salihli’nin gelişmesi ve kalkınması için yeni fikirleri ve projeleri üretebilecek, bilime, yeniliğe ve değişime açık, farklı düşüncelere saygılı, ortak aklı kendine rehber edinmiş yaratıcı ve girişimci bir kuşak olarak bir araya geldiklerini belirtti. Özdaş, “A Takımı eşitlik, dayanışma, girişimcilik, yenilikçilik, özgürlük, çoğulculuk ve katılımcılık, kalkınma ve hukukun üstünlüğü gibi ilkeleri kendisine değer edinmiş bir genç girişimci topluluğudur” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim