Manisa’nın Salihli ilçesinde, 17 oda yönetimi tarafından tespit edilen 10 ortak sorun, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in de katıldığı bir toplantı ile masaya yatırıldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel yaptı. Yüksel, “Salihli’de oda başkanlarımızla birlikte bir süre önce bir araya geldik. Bu toplantıda ilçemizin sorunlarını ele alarak tespit ettik. Bu sorunların çözümü içinde ilçedeki veya bölgedeki milletvekillerimiz ile bir araya gelerek sorunlarımızı hükümete iletme kararı verdik. Salihli, aslında şanslı bir ilçe. Çünkü 2 dönemdir, hem iktidar partisinden hem de muhalefet partilerinden temsilcilerimiz bulunuyor. Bu dönemde iktidar partisinden İsmail Bilen, muhalefet partisinde de Mazlum Nurlu Salihli’yi ve bölgemizi temsil edecekler. Bu konuda özellikle Salihli olarak şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizler, Salihli’de bulunan 17 oda olarak üyelerimize hizmet etmek için seçildik. Vekilimizde, Salihli’ye, Manisa’ya ülkemize hizmet etmek için seçildi. Kendisi bir siyasi partinin temsilcisi, bizlerde seçildiğimiz günden itibaren siyaset üstü bir yönetim anlayışı sergiliyoruz.” dedi.

“AMACIMIZ SALİHLİ’YE HİZMET ETMEK”

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, “Biz sivil toplum örgütlerinin emrindeyiz. İdeolojik ön yargıları olmayan arkadaşlarımızın emrindeyiz. Elbette siyasi farklılıklarımız olacak. Biz geçmişte bu sivil toplum örgütlerimizin çoğu ile iyi ilişkiler sürdürürken maalesef bu örgütlerimizin bir kısmı ideolojik neden ve gerekçelerle siyaset yapmaya kalktılar ve aramızda bir soğukluk oluştu. Biz bu şehre hizmete etmeye gayret gösterdik. Biz, bu ilçeye 50 yılda yapılanın en az 3-4 katı oranında hizmet getirdik. Aksini ispat eden olursa milletvekilliğinden istifa ederim. Bunun bugüne kadar da aksini söyleyen olmadı. Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay döneminde kendisinden bir talep olmamasına rağmen özellikle şehir şebeke hatlarının yer altına alınmasıyla ilgili çok ciddi katkılarımız oldu. Amacımız, ideolojik ön yargılar olmadan şehrimizi büyütmek, geliştirmek. Çünkü ideolojik ön yargıların kimseye faydası olmaz. Sadece ayrıştırır. Şehir de ayrışmaları değil bir araya gelmeleri, kutuplaşmayı değil kucaklaşmaları sağlayabiliriz. Her birimiz farklı siyasi partilerin temsilcileri olabiliriz. Ancak amacımız Salihli’ye hizmettir.” ifadelerini kullandı.

Bilen, Salihli’de 17 oda tarafından tespit edilen sorunlarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunup, oda başkanları ile fikir alış verişinde bulundu.

Editör: TE Bilişim