Murat Dağıstanlı Başkanlığı’ndaki Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi, yolcu ve yük taşımacılığı yapan kooperatif başkanları ve üyeleri Keyfi Garden’da kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Manisa Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren de katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, yolcu ve yük taşımacılığını ilgilendiren altı adet sorunun bulunduğunu ve bu sorunların da muhakkak acilen çözümlenmesi gerektiğini söyledi. Büyükşehir Yasası ile yolcu ve yük taşımacılığı yapan esnafın sıkıntılar yaşadığını ifade eden Dağıstanlı, “Salihli şoför esnafı olarak, dün iyiydik, ancak bugün kötü olduk. Ama ne olursa olsun, biz her zaman buradayız. Esnafımızla birlik ve beraberlik için, sıkıntılarımızın çözümü için uğraşıyoruz.” dedi.


Şoför esnafının rahatsızlıklarını ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, "Sizin burada dile getirdiğiniz rahatsızlıklarınızı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ileteceğim. Sizlerin rahatsızlıkları konusunda mutlaka çözüme kavuşturacağız." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim