Ramazan etkinliklerini 17 ilçeye ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘İki Direk Bi Şamata’ adlı ortaoyununu Kulalılarla buluşturdu. Sinan Bengier ve Ayberk Atilla gibi önemli isimlerin rol aldığı oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve yüzlerce Kulalı vatandaş izledi. Oyun öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara Osmanlı Macunu ve Ramazan şerbeti ikram edildi. Yaklaşık 1 saatlik komedi, Kulalı vatandaşlara kahkaha dolu bir gece yaşattı.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Oyunun sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, oyuncuları tek tek kutladı ve çiçek takdim etti. Ramazan etkinliklerini 17 ilçeye yaymak amacıyla gezici TIR aracılığıyla vatandaşların ayağına eğlence götürdüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kulalı vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını iletti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, Kulalılara güzel bir gece yaşattıkları için emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, konuklarına tarihi Kula evlerinin maketlerinden hediye etti.

Editör: TE Bilişim