Yıllardır yollarının bakımsızlığı nedeniyle zorluk yaşayan Salihli ilçesi Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale mahallesindeki vatandaşların sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler mahalleler arası ulaşımın sağlandığı yolda asfalt çalışmasına başladı.

Mahallelerarası ulaşım kolaylaştı

Bölgede şu ana kadar yaklaşık 40 kilometre asfalt çalışmasının tamamlandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,”2016 yılı asfalt programımız dahilinde Salihli ilçemizde de asfalt çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda ilk etapta Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale güzergahında sathi kaplama çalışmaları tamamlanmak üzere. Bunun yanında bir ekip de Eldelek, Poyrazdamları, Sarışeh ve Hacıhıdır güzergahında çalışmalara devam ediyor. Salihli ilçemizde 2016 yılı programı dahilindeki asfalt çalışmamız önümüzdeki 10 gün içerisinde tamamlanacaktır” dedi.

Yılların Sorununa Büyükşehir Neşter Vurdu

Bölge sakinlerinin yıllardır yaşadığı soruna Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin neşter vurduğunu belirten Gençoğlu, ”Mevcut yolların yıllardır onarılmamış olması sebebiyle vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan memnun. Salihlili vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim