Başkanlığını şair Ahmet Otman’ın yaptığı Salihli Sanat Dostları oluşumunun 4. yıl kutlaması toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Salihli ve çevre ilçelerden çok sayıda şair katıldı. Kutlama programında şairler Ahmet Otman, Halil Yıldız, Sedat Günay, Gülgün Yalvaç, Alim Yavuz, Mustafa Toga, Sevgi Ayverdi Akkoç, Veli Akkoç, Hatice Değirmenci
Dirgen, Hakan Dirgen, Osman Sağbaş, Osman Özen, Erol Aktaş, Hüseyin Karaman, Ahmet Boztaş, Hasan Ulaş ve Ahmet Demir yer aldı.
Başkan Ahmet Otman ve programa katılan şairler hep birlikte 4.yıl pastasını kesti. Grup üyelerinden şair Gülgün Yalvaç da aşure ikramı yaparak, programa ayrı bir renk kattı.
Şiir ve sanat sohbetlerinin yanı sıra güncel konuların da tartışıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Ahmet Otman, “2001 yılında bu oluşumu kurarken, ilçe kaymakamımızın, değerli Manisa Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş ve Sakine Öz’ün önceki dönem belediye başkanlarımızın, belediye başkan adaylarımızın, ticaret ve sanayi odası başkan adaylarının ve sivil toplum kuruluşları başkanlarının fikirleri ve düşüncelerinden faydalandık. Bugün 4. yaşımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapalı ceza ve infaz kurumu kültür sanat faaliyetlerinde bulunduk. Onlara destek verdik. Bundan sonra da bu tür çalışma ve etkinlikler sürecektir. Bildiğiniz gibi biz bir dernek değiliz. Sadece bir oluşum içindeyiz. İnşallah bu oluşumu dernekleştireceğiz. 4. yılımız kutlu olsun“ diyerek pastanın üzerindeki mumları arkadaşlarıyla birlikte söndürdü. Kutlama programına katılan şairler, gece geç saatlere kadar süren programın finalinde şiirlerini seslendirmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim