İlçe Başkanı Kocabıyık ve yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, Salihli Kaymakamlığına atanarak göreve başlayan Kaymakam Turgut Çelenkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Askerlik Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen’e de taziye ziyaretinde bulundu. Çelenkoğlu’na görevinde başarılar dileyen Kocabıyık “Salihli Manisa’nın güzel bir ilçesidir. Burada rahat yaşayacağınızı umuyoruz” dedi.
Askerlik Şubesi, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde konuşan CHP İlçe Başkanı Kocabıyık “Yaşanan terör olaylarına derinden üzüldük. Umarım ülke olarak böyle acıları bir daha yaşamayız. Terör saldırısında şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
Kaymakam Çelenkoğlu ziyaretlerinden dolayı CHP İlçe Başkanı Kocabıyık ve yönetimine teşekkür ederken, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Karameşe, İlçe Emniyet Müdürü Taşcı ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alşen de taziye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim