Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, Fevzi Tüzünalp Parkında bulunan merdivenler rengarenkboyanarak, göze hoş gelen estetik bir görüntüye kavuşturuldu. Merkez ve kırsal mahallelerde bulunan Atattürk Anıtı, heykeller, trafolar, belediye idari binaları, basketbol sahaları, süs havuzları, oturma bankları, piknik masaları, çöp kovaları, köprü korkulukları ile oyun gruplarının bakımı yapılarak boyama işleri tamamlandı. Bunun yanı sıra, yıprananuyarı ve ikaz tabelaları onarılarak parkların büyük çoğunluğuna yeni isim tabelaları takıldı. Kavşaklardaki parklar, orta refüjdeki yeşil alanlar, Kurşunlu Piknik Alanı, Gümüşçayı Kentsel Açık Alanı, Fevzi Tüzünalp Parkı, alt ve üst Fevzipaşa Caddesi ile şehir merkezinde bulunan tüm yeşil alanlardaki çimler,ağaçlar, çiçekler ve çok yıllık bitkilerin sulanması, ilaçlanması, gübrelenmesi ile diğer bütün bakımları ekipler tarafından rutin olarak yapılıyor.
Öte yandan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, Gümüşçayı üzeri Sarıpınar Mahallesinde bulunan alanlarda ve parklardaki eksik olan elektrik tesisatları yapılarak, akşamları vatandaşların rahatça oturabilmeleri için ışıklandırma çalışmaları sayesinde aydınlık bir ortama kavuşturuldu.
Poyrazdamları, Mersinli, Hacılı, Hacıhıdır, Karasavcı, Yağbasan, Süleymaniye,Eldelek,Torunlu ve Mevlütlü Mahallelerinde bulunan 14 köprünün korkuluk demirleri yenilenerek boyama işlemleri tamamlandı.
 
 

 
Editör: TE Bilişim