Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, ilçedeki yatırımları değerlendirmek üzere Salihli Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren, Genel Sekreter Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen’e bilgiler verdi.

Salihli’ye Prestij Kazandıracak Proje
Toplantı hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun ana gündem maddesini oluşturduğunu söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Salihli gençliğine armağan edilecek olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’na büyük önem verdiğini aktaran Genel Sekreter Halil Memiş, “5 bin 790 metrekarelik inşaat alanına sahip, uluslararası standartlara uygun hentbol, voleybol, basketbol sahaları ve 6 kulvarlı yarı olimpik huvuz, 1 çocuk havuzu, otopark, yeşil alanları, giyinme soyunma odalarının bulunacağı tesisimizin, yüzde 35’lik kaba inşaatı tamamlandı. Çelik imalatlarına başlıyoruz. Projemiz tamamlandığında Salihli’ye prestij kazandıracak bir eser kazandırmış olacağız” diye konuştu.
MASKİ, Salihli’de Hız Kesmiyor
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Salihli ilçesinde atık suların arıtılması ve altyapının yenilenmesi noktasında yatırımlarının sürdüğünü aktaran MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Salihli halkının yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim