Manisa’nın Salihli ilçesinde İsmet Kocabıyık Başkanlığındaki CHP Salihli İlçe Örgütü, önce Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şubesi, ardından Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Salihli Muhtarlar Derneği ziyaretinde konuşan CHP İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, muhtarların özellikle büyükşehir yasası ile birlikte yaşadıkları zorlukları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekilleri aracılığı ile sürekli gündeme getirdiklerini ve sorunların takipçisi olacaklarını söyledi. Kocabıyık, “Muhtarlarımız, büyükşehir yasasının ardından tüzel kişilik hakları ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşadı. Biz CHP olarak zaten Büyükşehir yasasının da önce yaşanabilecek olumsuzlukları sürekli gündeme getirmiştik. Muhtarlarımızın yaşadığı sorunların çözümü noktasına TBMM’de konuyu sürekli gündemde tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şube Başkanı Mehmet Güler ise ziyaretinden dolayı CHP yönetimine teşekkür etti.

CHP Salihli İlçe Yönetimi, daha sonra Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Yönetim burada oda başkanı Murat Dağıstanlı ile bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim