Salihli ilçesinde, eski kamyon garajı yıkılarak, pazar yeri ve 600 araç kapasiteli yeraltı otopark inşaatı için ilk kazma vuruldu. Törene, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, başkan yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, MHP belediye meclis üyeleri, MHP Manisa Milletvekili aday adayı İrfan Akarsu, belediye daire müdürleri, vatandaşlar ve esnaflar katıldı. 
“Salihli’nin alıştığı 15 yıllık yönetim anlayışı 30 Mart 2014 tarihi itibariyle sona erdi” diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli’yi hizmet anlamında değiştirmek ve yapılan eserlerle güzelleştirmek için yola çıktıklarını söyledi. İlk hizmetin dur-geç köprüleriyle başladığını anlatan Başkan Zeki Kayda, yıkılan kamyon garajının yerine ise modern pazar yeri ile 600 araç kapasiteli yer altı otoparkı yapılacağına dikkat çekerek, "Salihli’de otopark sorunu had safhada, biz bu sorunu 1 yıl içinde Büyükşehirle birlikte çözüyoruz. Salihlimiz sabırsız. Yıllardır çözülmemiş, inşaatlar için toplanan otopark paraları başka yerlerde harcanmış ve maalesef otopark yapılmamış. Bizim için 1 yılda otopark neden yapılmamış diyenlere el insaf diyorum, lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Yeni bir anlayış ve yeni bir ekiple neler yaptığımızı herkes görecek. 19 bin metrekarelik alanda kurulacak modern bir pazaryeri ile yer altı otoparkı inşaatı için ilk kazmayı vurduk. Yan yolların düzenlenmesiyle birlikte çalışmalar başlayacak. Tamamı 7,5 milyon lira olan maliyet ise Büyükşehir tarafından karşılanacak. Salihlimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Başkan Zeki Kayda, 2 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da tiyatro salonunda yapılacak olan ve 1 yılın değerlendirileceği "İcraatın İçinden" programına tüm Salihli halkını da davet etti.

Editör: TE Bilişim