Manisa’nın Salihli ilçesinde Eğitimci Şair ve Yazar Gündüz Aydın’ın çocuk şiirlerinden oluşan yeni kitabı ’Elif’in Duası’ yayımlanarak okuyuculara sunulmaya başladı.

Yeni kitabı Elif’in Duası’ isimli kitabının 208 sayfa olarak basılan kitabı hakkında konuşan Gündüz Aydın şunları söyledi:

"Çocuk edebiyatında şiir son zamanlarda ihmal edilmiştir. Bu alanda büyük bir boşluk vardır. Bu boşluğu doldurma konusunda yaptığım çalışmaların neticesinde oluşan yeni eserim ’Elif’in Duası’nı okuyucularıma sunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Çocuklara sunulan güzellikler her zaman bize ve geleceğimize olumlu olarak dönecektir. Bu eserimde daha önce yayımlanmış seçme çocuk şiirlerimle son yazdığım çocuk şiirlerinden oluşan bütün çocuk şiirlerim yer almaktadır. Çocuklara şiiri ve okumayı sevdirecek akıcı ve kısa şiirlerden oluşan bu eserimi seçkin kitapçılarda bulabilirsiniz. Çocuk edebiyatı alanında verdiğim eserlerime ilgi gösteren, destek veren bütün çocuklara ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Çocuklar için yeni eserler yazmaya devam edeceğim. Bu konuda çocuklara iyiyi, doğruyu ve güzeli sunmak en büyük idealim ve hedefim. Çocuklara şiiri sevdirmek için ’Elif’in Duası’nı okumalarını tavsiye ediyorum."

Editör: TE Bilişim