Hem Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim kurumunda yardımcı personel olarak görev yapan, hem de Hasalan Mahallesi'nde çiftçilik yapan Yaşar Soyal, beslediği üç düvesinden birini 6 bin 250 liraya satarak parasını Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve aynı zamanda Afrin Harekatı Bağış İrtibat Bürosu Yetkilisi Levent Kılıçaslan’a teslim etti. 
Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını belirten Yaşar Soyal, eşi Döndü Soyal'ın da fikrini alarak, düvesini satıp, Afrin'deki terör hedeflerine yönelik operasyonlarda görev alan ve kahramanca çatışan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla böyle bir bağışta bulunduklarını söyledi. Afrin’de görev yapan askerler için gece gündüz dua ettiklerini belirten Soyal, “Biz burada o kahramanlar sayesinde rahat ve huzurlu bir şekilde yataklarımızda uyuyabiliyoruz” dedi. 
Yaşar Soyal'ın bu fedakarlığı, yardımcı personel olarak görev yaptığı Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim kurumunda da takdirle karşılanırken, okul müdürü Şahin Turanlı ise böylesine vatansever bir kişiyle çalışmaktan onur ve gurur duyduklarını söyledi. 


Editör: TE Bilişim