Müdürü Serkan Gürbüz, 09-12 Mart tarihleri arasında Balıkesir’de yapılacak olan İllerarası grup müsabakalarında Manisa’yı temsil edeceklerini söyledi.
2014-2015 Eğitim öğretim yılı programı kapsamında düzenlenen ve Manisa’da gerçekleştirilen Okullararası voleybol il birinciliği müsabakalarında rakipleri ile başa baş mücadele eden Salihli Çavlu İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Mart ayının ilk haftasında Balıkesir’de yapılacak olan müsabakalarda Manisa’yı temsil edecek olan Salihli Çavlu İlköğretim Okulu’nun yeni hedefi gruptan şampiyon çıkmak.
Salihli Çavlu ilköğretim Okulu müdürü Serkan Gürbüz, "2014-2015 Eğitim öğretim yılı programı kapsamında düzenlenen Okullararası voleybol müsabakalarında gruptan ikinci takım olarak çıktık. Manisa’da yapılan müsabakalarda bizimle birlikte Salihli Poyrazdamları Ortaokulu, Turgutlu Samiye Nuri Sevil Ortaokulu, Manisa Merkez Efendi Ortaokulu, Salihli Milli Egemenlik ortaokulu ve Alaşehir Hacıkelepirci Ortaokulu şampiyonluk için mücadele etti. Son gülen biz olduk ve Manisa il birincisi olduk. 9-12 Mart 2015 tarihleri arasında Balıkesir’de yapılacak olan iller arası grup maçlarında Manisa’yı temsil edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim