Suç ve suçlularla mücadele eden Manisa’nın Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı, hazırladığı projelerle hem örnek bir çalışmaya imza atıyor hem de öğrencileri trafik konusunda eğitiyor.

Salihli’de İlçe Jandarma Komutanlığı öğrencilerin trafik bilincinin oluşturulması amacıyla Manisa genelinde tüm okullar için bir çalışma başlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ve Salihli Özel Medigüven Hastanesi katkılarıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında trafik uyarı, durma ve park, trafik tanzim ve bilgi işaretlerinin yer aldığı bin adet tanıtıcı pano hazırlandı.

Panolar öncelikle başta Salihli’de 102 mahallede bulunan okullara ulaştırılmak üzere Jandarma Trafik ekipleri, Özel Medigüven Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seçkin Meriçeli ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’e teslim edilirken, Manisa genelindeki okullara ulaştırılmak üzere İl Jandarma Komutanlığına gönderildi.

Trafik bilincinin ilkokuldan başlar bilinci ile yola çıkılan ve uyarıcı işaretlerin yer aldığı tanıtıcı panolar ilk olarak Salihli’deki okullara asılmaya başlandı. Salihli’de ilk olarak Namık Kemal Ortaokuluna okul müdürü İbrahim Karakaya ve Jandarma Trafik ekipleri tarafından asıldı.

Editör: TE Bilişim