Salihli’nin Gökeyüp Mahallesi’nin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği fotoğraf sergisine, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediye Daire Müdürleri, Salihli Fotoğraf Derneği (SALFOD) yönetici ve üyeleri, fotoğraf dostları ve sanatseverler katıldı. Büyük beğeni toplayan serginin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, “Fotoğraf sanatçılarımız Aylin Telef ve Ayşegül Çetinkalp artık bizden biri oldu. Çektikleri fotoğraflarla Gökeyüp’ü adeta yaşatmışlar. Bizim için belediye hizmetleri sadece temizlik ve yol yapmak değil. Bize gelen kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek oluyoruz ve destek olmaya devam edeceğiz. Sanatçılarımızın çektiği fotoğraflar bakmak ile görmek arasındaki farkı bize yansıtıyor. Gökeyüp’ün bütün ayrıntılarını çekerek sergiyi oluşturan fotoğraf sanatçılarımıza ve katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yardımcısı Karaoğlu, Aylin Telef ve Ayşegül Çetinkalp’e çiçek takdim etti. Fotoğraf sanatçıları Telef ve Çetinkalp, Gökeyüp’ün 2 yıl boyunca evleri olduğunu ve herkesin gidip görmesi gerektiğini vurgulayarak, katkılarından dolayı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.
40 eserin yer aldığı “Gökeyüp” konulu fotoğraf sergisinin 27 Kasım Pazar gününe kadar Salihli Belediyesi Kent Müzesi’nde açık kalacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim