Yeni binanın açılışını Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Müftü Yardımcısı Paşa Bektaş ve Osman Canpolat, Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç, Şehzadeler Müftüsü Şakir Kırgız, Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit ve Köprübaşı Müftüsü Hakan Türe birlikte gerçekleştirdi. Türkiye Diyanet Vakfı Salihli Şubesi yeni binası yapımın bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını ifade eden Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç, ”Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek için Diyanet Vakfı şubemizi müftülük binasından ayırdık. Daha önce aşevi, öğrenci yurdu ve Türkiye Diyanet Vakfı Salihli şubesi olarak aynı çatı altında birleştirilmiş, böylelikle hayırsever vatandaşlarımıza mesai kavramı olmadan hizmet amaçlanmıştır” dedi. 

Müftü Sadıç, “Vakfımıza ayni ve nakdi yardımda bulunmak isteyen hayır sahipleri Türkiye Diyanet Vakfı Salihli şubemize gelerek makbuz karşılığı hayırlarını yapabilirler. Bu vesile ile bu zamana kadar hayır yapan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Türkiye Diyanet Vakfı Salihli Şubesi yeni hizmet binası kazandıran İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç’a teşekkür eden İl Müftüsü Sinan Cihan ise “Türkiye Diyanet

Vakfı Salihli şubesi yeni hizmet binası kente hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Türkiye Diyanet Vakfı Salihli Şubesi yeni hizmet binası dualarla açıldı.
Editör: TE Bilişim