Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ziyaretinde, üniversitedeki öğrenci sayısının 50 bini bulduğunu belirterek, bu sayının yeni bölüm ve programlarla daha da artacağını söyledi. İlçelerin fakülte taleplerine karşı olmadığını dile getiren Çelebi, kuruluşu tamamlanan ancak henüz faaliyete geçmemiş Diş Hekimliği ile Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi varken, ilçelerin fakülte taleplerinin karşılanmasının doğru olmayacağını ifade etti. Kaymakam Ertan Peynircioğlu ise, Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye ziyareti için teşekkür ederek, üniversite ile işbirliği ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Ardından Meslek Yüksekokuluna geçen Prof. Çelebi, Salihli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adnan Erdal, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından karşılandı. Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılmakta olan Spor Kompleksi inşaat alanında incelemede bulunan Çelebi, fakülte binasının son durumu hakkında bilgi aldı. Kampüs alanının mülkiyetinin üniversiteye kazandırılması ve KYK Öğrenci Yurdu’nun kapasitesinin arttırılması için ilave binalar yapılması gerektiğini ifade etti. Kafeteryada öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Kemal Çelebi, onların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Ardından akademik ve idari personel ile toplantı yapan Prof. Çelebi, yönetim olarak ehliyet ve liyakate önem verdiklerini belirterek, eğitim kalitesinin nitelik olarak artırılmasının temel hedefleri olduğunu vurguladı ve akademik-idari personelin görüş, öneri ve sorunlarını dinledi. 

Editör: TE Bilişim