Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde de 2’nci kat sathi kaplama faaliyetleri yapılıyor. Çalışma kapsamında Salihli ilçesine Adala, Gebeş, Süleymaniye ve Kemerdamları Mahalleleri güzergahındaki 20 kilometrelik bağlantı yolunun 15 kilometresinin asfaltı tamamlandı. Yolun kalan 5 kilometrelik kısmının da kısa süre içerisinde asfaltlanacağı belirtildi.
 
Yolların Kalitesi Artıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programına aldığı noktaların güvenli ve konforlu yollara kavuşması için şehrin hemen hemen her noktasında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt çalışmalarının yanı sıra yol genişletme, zemin sıkılaştırma, dolgu malzemeleri ile oyuk noktaların doldurulması, şarampol düzenlemesi gibi çalışmalar da Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor.
 
Asfalt Hedefimize Ulaşacağız

Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2016 yılı hedefi olarak belirlenen 2 bin 500 kilometrelik asfaltı kente kazandırmak için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını söyledi. Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın modern ve güvenli yollara kavuşması için ihtiyaç dahilinde olan tüm çalışmaları yapıyoruz. Başkanımız Cengiz Ergün tarafından sözü verilen hizmetleri, en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Salihli’de de bu anlamda güzel bir çalışma gerçekleştik. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim