Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın gerçekleştirdiği esnaf ziyaretine, Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Meclis Üyesi Yunus Candan, Salihli Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Osman Özsaraç ile Yöneticiler katıldı.

Büyükşehir yasası nedeniyle şehir merkezinde bulunan bazı caddelerin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kullanım yetkisinde olduğunu vurgulayan Başkan Zeki Kayda, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın haklarını korumak bizim en öncelikli görevimiz. Zaman zaman Esnaf Oda Başkanlarımız ile istişare toplantıları yaparak ortak çözüm üretiyoruz. Mithatpaşa Caddesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek, caddenin işlerlik kazanması için hep birlikte neler yapılabilir noktasında sizlerle fikir alış verişinde bulunuyoruz. Yasalara uygun olarak talep edilen istekleriniz hemen yerine getirilecektir" dedi.

İrfan Sokak ile Turan Caddesinde esnafların talebi üzerine otopark uygulamasının iptal edildiğine dikkat çeken Başkan Zeki Kayda, Mithatpaşa Caddesinde yaşanan otopark süresinden kaynaklanan sıkıntının çözümü noktasında hem Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün hem de ilgili şirket ile görüşeceğini söyledi.  

Editör: TE Bilişim