Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, "2001 yılında bir erdemliler hareketi olarak kurulan AK Parti, 2002 yılında yapılan genel seçimlerde sizlerin oyları ile iktidara geldi. Türkiye’nin geleceğini inşa eden AK Parti iktidarı döneminde hep hedef belirlemiştir. Şimdi hedef 2023. Bu hedefe ulaşmak için çok çalışmak zorundayız”dedi.
Salihli’de hedeflerinin AK Parti’yi birinci parti konumuna getirmek olduğunu belirten Aksoy,”Biz teşkilatlanmaya önem veriyoruz. Salihli’de AK Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu olarak Gençlik ve Kadın Kollarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile birlikte sahada çalışmak için yola çıktık. Hedefimiz, haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Salihli’de partimizin oy oranını arttırıp, birinci parti konumuna getirmektir “diye konuştu. 
"AK PARTİNİN ÇALIŞMALARINI ANLATIN"
AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş ise Manisa nüfusunda artış olmadığı için Ak Parti'bin 9 milletvekili çıkartacağı bilgisini paylaştı. Ülkede istikrarın sürdürülmesi ve yatırımların devam etmesi için 2015 seçimlerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Yurttaş şöyle konuştu: "Salihli’de sizlere önemli bir görev düşüyor. İlçe yönetim kurulumuz Salihli’de seçim startını verdi. Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüşen köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem sorunlarını dinliyorlar hem de 2015 genel seçimlerin önemini anlatıyorlar. Temsilcilerimiz mahallelerinde, gençlik kollarımız bulunduğu ortamlarda ve kadın kollarımız ev ev dolaşıp partimizin çalışmalarını anlatmalıdır”dedi.
Ankara’nın gündeminde Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve AK Parti’nin olduğunu belirten Yurttaş,”Milliyetçi Hareket Partisi seçim barajının üzerinde kalmanın hesaplarını yapıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ise HDP ile ittifak yapmanın hesapları peşinde. CHP’ye göre HDP’nin oy oranı yüzde 8 civarında. Bu nedenle yapılan analizlerin sonuçlarını bekliyor. Şu an Ankara’nın siyasi gündemi HDP ve AK Parti” dedi.
Yurttaş konuşmasının sonunda AK Parti iktidarı döneminde Salihli’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgileri slâyt gösterimi ile verdi.

Editör: TE Bilişim